Кой съм аз?

За мен

Казвам се Александър Александров. Здравословното готвене и хранене са ми е по-скоро хоби, да не кажа начин на живот.  По професия съм софтуерен бизнес анализатор от доста време насам.

Ютуб

Създадох ЮТУБ КАНАЛ преди около 3 години, като неговата цел е да помогна на хората да се научат, че здравословната храна може да е вкусна и да се приготвя лесно.

Вече около 3 години, след почти 300 видеа и над милион гледания в ютуб, мисля че съм успял да помогна на много хора да хапват по-вкусно и по-здравословно.

Какво обичам да правя в свободното си време?

В свободното си време обичам най-вече тренировките с тежести и приготвянето на здравословна храна съобразена с целите ми.

Отделно бих казал, че съм доста запален по sci-fi и фентъзи – обичам всякакви книги, игри и филми на тази тематика. Освен това обичам да снимам видеа и да прекарвам време със семейството си и с кучето си Моли

Тренирам вече от около 6-7 години с тежести, като го правя основно за здраве и за да мога да хапвам повече. Естествено ми харесва да бъда по-силен и да изглеждам по-добре, но това го считам като бонус.

Как се зароди идеята за BeardGainz?

С течение на времето се запознах с доста хора от science-based bodybuilding обществото в България. Станахме доста добри приятели. От там страстта ми към този спорт се разпали още повече.

Доста пъти когато съм приготвял някой протеинов десерт или някоя традиционна рецепта, преобразена през призмата на бодибилдинг и IIFYM диетата. Споделял съм по фитнес групите и хората са ме питали за рецепти и защо не ги снимам на видео. Така се зароди идеята за BeardGainz.

Защо BeardGainz?

Повечето ми колеги, приятели и познати не са ме виждали никога без брада. Може би ако ме видят без нея дори няма да ме познаят. Дори на моменти отнасям някой бъзик от рода на “Революционер”, “Ботев”, “Каравелов”, “Астор”, “Дъмбълдор” и т.н. .

Та от там идва часта с “beard” (брада от англ.). И естествено “Gainz” е добре разпространен термин във фитнес обществото.  (синоним на покачване на мускулна маса)

Какво да очаквате от канала?

В тази платформа ще намерите рецепти които съм споделял и приготвял през времето. Освен това постоянно качвам нови рецепти, като повечето от тях ще са във видео формат и ще могат да бъдат намерени  ТУК

Освен рецепти ще споделям и различни съвети, неща които ме вълнуват и неща които смята, че биха били полезни на хора, които искат да водят по-здравословен начин ан живот.

Beard on!