За мен BeardGainz

Казвам се Александър Александров. По професия съм софтуерен бизнес анализатор от около 4-5 години.

В свободното си време обичам най-вече тренировките с тежести и приготвянето на здравословна храна съобразена с целите ми.

Тренирам вече от около 5 години, като от 2 години и половина е доста по-сериозно. С течение на времето се запознах с доста хора от science-based bodybuilding обществото в България и станахме доста добри приятели. От там страстта ми към този спорт се разпали още повече.

Доста пъти когато съм приготвял някой протеинов десерт или някоя традиционна рецепта, преобразена през призмата на бодибилдинг и IIFYM диетата, хората са ме питали за рецепти. Така се зароди идеята за BeardGainz

Защо BeardGainz? Повечето ми колеги, приятели и познати не са ме виждали никога без брада. Може би ако ме видят без нея дори няма да ме познаят. Дори на моменти отнасям някой бъзик от рода на “Революционер”, “Ботев”, “Каравелов”, “Астор”, “Дъмбълдор” и т.н. . Та от там идва часта с “beard” (брада от англ.).

В тази платформа ще намерите рецепти които съм споделял и приготвял през времето, както и нови, като повечето от новите ще са във видео формат и ще могат да бъдат намерени  ТУК

Освен рецепти ще споделям и своите тренировки, тренировъчни съвети, упражнения, както и своя прогрес.

Beard on!